Nyheter og presse

Hold deg oppdatert på fremgangen vår

4 tips for å få merkevaren din til å skille seg ut i e-handelspakning

Med utviklingen av nye shopping- og forbruksmetoder har e-handel vært kjent som en ustoppelig forbrukstrend, og hver datarapport er nok til å bevise den enorme markedsandelen til e-handel.For merker og forhandlere er det et kappløp mot bunnen.

Her vil vi gjerne snakke om hvordan du lager dinemballasjeskille seg ut i e-handelsvirksomhet, under den første kontakten med kunder.

01

1. Merkevarebygging først

Den eksisterende e-handelsemballasjen, enten det er kartonger eller emballasjetilbehør, er for det meste trykt med e-handelsmerkeidentitet, vanligvis uten detaljerte varenavn og -typer.Produktene som selges av e-handel, spesielt merkevareprodukter, har egen innpakning.

Forbrukere kan identifisere merkevaren direkte på emballasjen.E-handelemballasjeå fullføre beskyttelsen av varer og merkevaregjenkjenning, er den primære oppgaven å fullføre.

Informasjonen er tydelig, og emballasjeboksen er fast, noe som ikke bare beskytter produktene godt, men også fremmer merkevaren og forbedrer forbrukernes gunstige inntrykk.

02

2. Kostnadsbesparelse

Når det gjelder design, e-handelemballasjekan spare kostnader ved å redusere utskriftsarealet, symmetrisk utskrift og bruke lette og miljøvennlige materialer.

De fleste e-handelspakninger bruker monokrom utskrift og utskrift på små områder, noe som effektivt kan redusere utskriftskostnadene.

Symmetrisk utskrift, det vil si at de motsatte sidene av pakken bruker samme design, som ikke bare sparer designkostnadene, men også gjør pakken vakker og full, slik at forbrukerne kan se relevant informasjon på de fire sidene.

Bruk av lette og miljøvennlige materialer kan ikke bare redusere miljøtrykket, men også redusere logistikkkostnadene ved e-handel.

03

3. Utvid annonseringsoperatøren

E-handel emballasje i logistikk trenger mye tilbehør for å fullføre, som forseglingstape, fylling av kollisjonsputer, fraktbrevetiketter, etc. God e-handel emballasje trenger et komplett sett med design for å oppnå den endelige generelle estetiske effekten, så e-handel emballasje design må vurdere ny transportør.

Som merkevarelogoer, hilsener, kontaktinformasjon osv. trykkes ofte på vanlig forseglingstape.Sammenlignet med de elegante boksene som er trykt med selvklebende tape av ekspressleveringsselskaper, kan boksene med selvdesignet tape oppnå konsistensen av forbrukernes erkjennelse av e-handelsmerket.De setter ofte klistremerker med hilsener og hint på pakkene for å vise omsorgen til kjøperne og etterlate et godt inntrykk på dem.

4. Forbedre interaktivitet

Erfaring er noen ganger mer konkurransedyktig enn tjeneste og produkt.Hensikten med erfaringsbasert markedsføring er ikke å underholde kunder, men å engasjere dem aktivt.

I motsetning til å kjøpe i butikk kan de ikke snakke sammen eller oppleve personlig, for eksempel kan de ikke prøve klærne med en gang.kan ikke smake maten umiddelbart.Som et resultat ville netthandel vært mindre morsomt.Derfor, i utformingen av e-handelsproduktemballasje, bør forbrukernes opplevelse av shopping og bruk vurderes fullt ut.

Det forbrukerne ser på nettet er virtuelle produkter og pakker som ikke kan dekke deres psykologiske behov.Så de ser vanligvis frem til ankomst, spesielt under prosessen med å motta og åpne pakken.God emballasje designet gir en munter opplevelse, for eksempel nyvinningen av å åpne pakken eller legge til noen takkekort.04

Kort sagt, e-handel emballasje design bør være i stand til å beskytte varene godt, sette opp uavhengig merkevarebilde, for å finne den rette balansen mellom beskyttelse og markedsføring. 

Klikk herfor å snakke om pakkeideene dine med Color-P, vil vi gjerne dele hvordan vi kan designe og markedsføre e-handelsvirksomheten din.

Color-Ps e-handelemballasjekonsentrerer seg om å unngå designbegrensninger forårsaket av transport, utvide omfanget av design og funksjon.Oppfyll det sosiale oppdraget om energisparing og høy effektivitet samtidig som du sparer kostnadene.Alle disse ville gi en praktisk og hyggelig handleopplevelse for forbrukerne.


Innleggstid: 16-jul-2022